пакети за вашата свадба

овде можете да ги разгледате нашите свадбени пакети

BASIC

Снимање 1 КАМЕРА 
Фотографирање 1 ФОТОГРАФ
ФОТОСЕСИЈА

GOLD

Снимање 2 КАМЕРИ 
Фотографирање 2 ФОТОГРАФА
ФОТОСЕСИЈА 
WEDDING PHOTOBOOK

PREMIUM

Снимање 2 КАМЕРИ
КРАН КАМЕРА
Фотографирање 2 ФОТОГРАФА
ФОТОСЕСИЈА 
WEDDING PHOTOBOOK

PREMIUM ULTIMATE

Снимање 3 КАМЕРИ 
КРАН КАМЕРА
ДРОН
КАМЕРА СО СТАБИЛИЗАЦИЈА
Фотографирање 2 ФОТОГРАФА
ФОТОСЕСИЈА 
LOVESTORY
WEDDING PHOTOBOOK
LOVE STORY VIDEO