BASIC
  • BASIC 250 EUR

ОПИС НА ПАКЕТОТ BASIC 250 EUR

  СНИМАЊЕ СО ЕДНА КАМЕРА  ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА  4K  SONY PMW EX 3
        WEDDING INTRO
        ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА ОД ВИДЕО НА ВАША МЕМОРИЈА 
        SD ВИДЕО  НА
2 ДВД КОМПЛЕТА 
        АРХИВА НА ВИДЕО ВО СЕРВЕР

►  ФОТОГРАФИРАЊЕ СО ЕДЕН АПАРАТ  CANON 5D MK 4
         ФОТОСЕСИЈА НА ЛОКАЦИЈА ПО ИЗБОР

         СИТЕ ФОТОГРАФИИ ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА НА ВАША МЕМОРИЈА
         100 ФОТОГРАФИИ  ОБРАБОТЕНИ И ИСПЕЧАТЕНИ СО ДИМЕНЗИИ (13Х18) 
         ГРАТИС ФОТО АЛБУМ
         АРХИВА НА ФОТОГРАФИИ ВО СЕРВЕР

►  Надградба на пакет
                                                                                                                                                                                                                           

         ВТОР ФОТОГРАФ 100 ЕУР
         LOVE STORY  ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА
         WEDDING PHOTO BOOK  20X60 CM  40 страници  80 ЕУР
         
WEDDING PHOTO BOOK  30X60 CM  30 страници  110 ЕУР
         ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА САЛА  150 ЕУР
(АМБИЕНТАЛНО СВЕТЛО ВО ЦЕЛА САЛА, СВЕТЛО ПОД НЕВЕСТИНСКА МАСА, ЗАД НЕВЕСТИНСКА МАСА,        DMX ЕФЕКТИ, ДИМ МАШИНА)
    

►  Фотографии за гостите во ресторанот (папка со 2 фотографии) 150 ден.
       дополнителен прин 13х18 25 ден.