• GOLD 400 EUR

ОПИС НА ПАКЕТОТ GOLD 400 EUR

  СНИМАЊЕ СО ДВЕ КАМЕРИ  ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА  4K   SONY PMW EX 3, SONY A7 MK III
        СТАБИЛИЗАЦИЈА НА КАМЕРА, КОЛОР КОРЕКЦИЈА НА ВИДЕО
        ГИМБАЛ (RONIN S) СО SONY A 7S II
        WEDDING INTRO
        ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА ОД ВИДЕО НА ВАША МЕМОРИЈА 
        SD ВИДЕО  НА USB
        АРХИВА НА ВИДЕО ВО СЕРВЕР

►  ФОТОГРАФИРАЊЕ СО 2 АПАРАТА  CANON 5D MK 4
        2 ФОТОГРАФА ЕДЕН КАЈ МОМЧЕТО ЕДЕН КАЈ НЕВЕСТАТА 
        ФОТОСЕСИЈА НА ЛОКАЦИЈА ПО ИЗБОР НА ДЕНОТ НА СВАДБАТА
       
 СИТЕ ФОТОГРАФИИ  ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА НА ВАША МЕМОРИЈА
        ПРИНТ НА 100 ФОТОГРАФИИ (13Х18)

        АРХИВА НА ФОТОГРАФИИ ВО СЕРВЕР

►  Надградба на пакет
                                                                                                                                                                                                                           

         ДРОН 50 ЕУР
         LOVE STORY  ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА
    
WEDDING PHOTO BOOK  20X60 CM  40 страници  80 ЕУР
         WEDDING PHOTO BOOK  30X60 CM  30 страници  110 ЕУР
         ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА САЛА  100 ЕУР
(АМБИЕНТАЛНО СВЕТЛО ВО ЦЕЛА САЛА, СВЕТЛО ПОД НЕВЕСТИНСКА МАСА, ЗАД НЕВЕСТИНСКА МАСА,        DMX ЕФЕКТИ, ДИМ МАШИНА)
    

►  Фотографии за гостите во ресторанот (папка со 2 фотографии) 150 ден.
       дополнителен прин 13х18 25 ден.