Пакети

Изберете еден од понудените пакет услуги 


BASIC Снимање (FULL HD) со 1 камера | фотографирање 

 

GOLD Снимање (FULL HD)  со 2 камери, | Фотографирање 

 

PREMIUM Снимање (FULL HD) со 2 камери,ABC кран и трипод | Фотографирање + Love Story

 
Со нашите пакет услуги добивате професионална услуга со врвна опрема од највисока класа.
Овде можете да добиете податоци за опремата и сами да се го проверите стандардот: 
Видео камери Sony PXW-X200Sony PXW-X180Sony PMW-EX 3, Sony NX 100
Видео кран ABC Crane 120-9.0 

Фото Апарати Canon 5d Mark 4, Nikon D750, Canon 6D, Sony a7rII + Професионална оптика
Дрон DJI Phantom 4 
Дигитална лабараторија со сув процес FUJI Frontier DX100

 

Цените за пакетите се со задолжително фотографирање со гостите 
2 Експрес фотографии во папка 150ден. директен принт во самиот ресторан во текот на фотографирањето.
Дополнителни услуги професионално осветлување со лед ефекти,дим машина за ниска магла,muving head
BASIC 
- Снимање FULL HD, обработка на видео, 2 DVD комплета, свадбено интро во комбинација сo фотографии.

- Принт на 100 фотографии 13х18 секоја избрана фотографија за принт дополнително се обработува   во пакетот ги добивате сите во висока резолуција без заштита.
-Бекап на видео и фотографии во архива
-Love Story со доплата

 
GOLD
- Снимање FULL HD со 2 камери, обработка на видео, звук директен од миксета, стабилизација на камера со  Moza Lite 2 , 2 DVD комплета,

-Гратис Фотобук 60х20 со 30 страници.
-обработка на 100 фотографии 
-Сите фотографии ги добивате во висок квалитет без заштита.
Фотосесија различен ден од денот на свадбата.
Сите фотографии ги добивате во висока резолуција
-Бекап на видео и фотографии во архива.

-Love Story со доплата
PREMIUM
- Снимање FULL HD со 2 камери и професионален видео кран
 ABC Crane 120-9.0 , обработка на видео, звук директен од миксета,стабилизација на камера со GLIDECAM 4000 PRO 3 DVD комплета, 
-Love Story и Фотосесија различен ден од денот на свадбата снимање со ДРОН DJI Phantom 4

-Гратис Фотобук 60х20 со 40 страници.
-Обработка и принт на 200 фотографии
-сите фотографии во висока резолуција без заштита.
-Бекап на видео и фотографии во архива.