• PREMIUM ULTIMATE
    limited edition
    900 EUR

ОПИС НА ПАКЕТОТ PREMIUM ULTIMATE 900 EUR

   СНИМАЊЕ СО  ДРОН, ТРИ КАМЕРИ И ВИДЕО КРАН 9 МЕТРИ  ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА  4K  SONY PMW EX 3, SONY A7 MK 3, SONY A6400
        СТАБИЛИЗАЦИЈА НА КАМЕРА, КОЛОР КОРЕКЦИЈА НА ВИДЕО
        LOVE STORY
(СНИМАЊЕ 2 ДЕНА НА  РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ СО МОЖНОСТ И НАДВОР ОД ДРЖАВАТА)
        ДРОН DJI PHANTOM 4
        ГИМБАЛ (MOZZA LITE 2) СО SONY A 7MKII
        КРАТКА ВЕРЗИЈА ОД СВАДБАТА СО  НАЈУБАВИТЕ МОМЕНТИ И ФИЛМСКИ ЕФЕКТИ 
       
 ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА НА ВИДЕО НА НАША МЕМОРИЈА
        SD ВИДЕО  НА 2 USB 
        АРХИВА НА ВИДЕО ВО СЕРВЕР

►  ФОТОГРАФИРАЊЕ СО 2 АПАРАТА  CANON 5D MK 4
        2 ФОТОГРАФА ЕДЕН КАЈ МОМЧЕТО ЕДЕН КАЈ НЕВЕСТАТА 
        ФОТОСЕСИЈА НА ЛОКАЦИЈА ПО ИЗБОР НА ДЕНОТ НА СВАДБАТА
        ФОТОСЕСИЈА РАЗЛИЧЕН ДЕН ОД ДЕНОТ НА СВАДБАТА НА ЛОКАЦИЈА ПО ИЗБОР 
(ИЛИ НАШ ПРЕДЛОГ НА ЛОКАЦИИ)

        СИТЕ ФОТОГРАФИИ ОБРАБОТЕНИ ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА НА НАША МЕМОРИЈА
        WEDDING PHOTO BOOK 20X60 ЦМ 40 СТРАНИЦИ
        ПЕЧАТЕЊЕ НА 300 СЛ 13Х18

        АРХИВА НА ФОТОГРАФИИ ВО СЕРВЕР

►  Надградба на пакет
                                                                                                                                                                                                                           

         ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА САЛА  100 ЕУР(АМБИЕНТАЛНО СВЕТЛО ВО ЦЕЛА САЛА, СВЕТЛО ПОД НЕВЕСТИНСКА МАСА, ЗАД НЕВЕСТИНСКА МАСА,        DMX ЕФЕКТИ, ДИМ МАШИНА)
    

►  Фотографии за гостите во ресторанот (папка со 2 фотографии) 150 ден.
       дополнителен прин 13х18 25 ден.