• PREMIUM 600 EUR

ОПИС НА ПАКЕТОТ PREMIUM 600 EUR

  СНИМАЊЕ СО ДРОН, ДВЕ КАМЕРИ И ВИДЕО КРАН 9 МЕТРИ  ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА  4K   SONY PMW EX 3, SONY A7 MK 3
        СТАБИЛИЗАЦИЈА НА КАМЕРА, КОЛОР КОРЕКЦИЈА НА ВИДЕО
        ГИМБАЛ (RONIN S) СО SONY A 7sII 
        WEDDING INTRO
        ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА ОД ВИДЕО НА ВАША МЕМОРИЈА 
        SD ВИДЕО  НА USB
        АРХИВА НА ВИДЕО ВО СЕРВЕР

►  ФОТОГРАФИРАЊЕ СО 2 АПАРАТА  CANON 5D MK 4
        2 ФОТОГРАФА ЕДЕН КАЈ МОМЧЕТО ЕДЕН КАЈ НЕВЕСТАТА 
        ФОТОСЕСИЈА НА ЛОКАЦИЈА ПО ИЗБОР НА ДЕНОТ НА СВАДБАТА
        ФОТОСЕСИЈА РАЗЛИЧЕН ДЕН ОД ДЕНОТ НА СВАДБАТА НА ЛОКАЦИЈА ПО ИЗБОР 
(ИЛИ НАШ ПРЕДЛОГ ЛОКАЦИИ)

        СИТЕ ФОТОГРАФИИ ОБРАБОТЕНИ ВО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА НА ВАША МЕМОРИЈА
        WEDDING PHOTO BOOK 20X60 ЦМ 40 СТРАНИЦИ
        
АРХИВА НА ФОТОГРАФИИ ВО СЕРВЕР

►  Надградба на пакет
                                                                                                                                                                                                                           

         LOVE STORY  ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА
         
WEDDING PHOTO BOOK  30X60 CM  30 страници  110 ЕУР
         ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА САЛА  100 ЕУР
(АМБИЕНТАЛНО СВЕТЛО ВО ЦЕЛА САЛА, СВЕТЛО ПОД НЕВЕСТИНСКА МАСА, ЗАД НЕВЕСТИНСКА МАСА,        DMX ЕФЕКТИ, ДИМ МАШИНА)
    

►  Фотографии за гостите во ресторанот (папка со 2 фотографии) 150 ден.
       дополнителен прин 13х18 25 ден.