• NIKOLENKO PROFESSIONAL LIGHTING

Изберете еден од понудените пакети за вашата свадба

BASIC - Оветлување на центарот на салата, осветлување на младоженска маса, дим ефекти за време на влегување и забавен дел

GOLD - Осветлување на цела сала, 4 muving head lights, дим ефекти со ниска магла за време на влегување и забавен дел