Овде може да направете online резервација за вашата свадба. Изберете го датумот и внесете ги потребните информации во полето и наскоро ке добите одговор и телефонски повик со кој ќе се дефинираат детали околу вашата резервација. Во полето забелешки може да внесете прашања или пакети за резервација. 

ПОБАРАЈ ТЕРМИН

Confirmation code