Basic-400 EUR
 • Снимање во 4K резолуција со една камера 1 х видео оператор, USB со видео во FHD резолуција
 • Професионална обработка на видео (монтажа, колор корекција, wedding intro )
 • Фотографирање 1 х фотограф, до 1000 обработени фотографии во висока резолуција без заштита и лого
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • 100 обработени и печатени фотографии (13х18) и албум гратис

ПАКЕТОТ МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ

 • ВТОР ФОТОГРАФ (100 EUR)
 • ВТОР ВИДЕО ОПЕРАТОР (100 EUR)
 • ДРОН ЗА ДЕНОТ НА СВАДБАТА (100EUR)
 • ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА САЛА (150 EUR)
 • WEDDING PHOTOBOOK (20X60) 40 СТРАНИЦИ 100 EUR
 • LOVE STORY (ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА)