Gold-700 EUR
 • Снимање во 4K резолуција со 1 камера преку ден и 2 камери во ресторан, USB со видео во 4k резолуција
 • WEDDING HIGHLIGHTS (кратко видео од свадбата до 5 мин.) 
 • Снимање на звук дирктно од миксета (звукот е со студиски квалитет)
 • Професионална обработка на видео (монтажа, колор корекција, wedding intro )
 • Фотографирање 2  фотографа преку ден еден кај младоженец еден кај невеста
 • Обработка до 2500  фотографии во висока резолуција без заштита и лого
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • 100 обработени испечатени фотографии (13х18) и албум гратис

ПАКЕТОТ МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ

 • ВТОР ФОТОГРАФ (100 EUR)
 • ВТОР ВИДЕО ОПЕРАТОР КАЈ НЕВЕСТАТА  (100 EUR)
 • ДРОН ЗА ДЕНОТ НА СВАДБАТА (100EUR)
 • WEDDING PHOTOBOOK (20X60) 40 СТРАНИЦИ 150 EUR
 • WEDDING PHOTOBOOK (30X60) 40 СТРАНИЦИ 200 EUR
 • LOVE STORY (ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА)