Premium-900 EUR
 • Снимање во 4K резолуција со две камери 2 х видео оператора, USB со видео во 4к  резолуција
 • WEDDING HIGHLIGHTS (кратко видео од свадбата до 5 мин.)
 • Снимање со видео кран (9 метри) погледни пример
 • Снимање со дрон
 • Снимање на звук дирктно од миксета (звукот е со студиски квалитет)
 • Професионална обработка на видео (монтажа, колор корекција, wedding intro )
 • Фотографирање 2 х фотографа, сите фотографии во висока резолуција без заштита и лого
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • Албум со 100 фотографии на хартија (13х18)  

ПАКЕТОТ МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ

 • ВТОР ФОТОГРАФ (100 EUR)
 • ВТОР ВИДЕО ОПЕРАТОР (100 EUR)
 • ДРОН ЗА ДЕНОТ НА СВАДБАТА (100EUR)
 • WEDDING PHOTOBOOK (20X60) 40 СТРАНИЦИ 150 EUR
 • WEDDING PHOTOBOOK (30X60) 40 СТРАНИЦИ 200 EUR
 • LOVE STORY (ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА)