Premium Ultimate-1400 EUR
 • Снимање во 4K резолуција со две камери 2 х видео оператора, 2 x USB со видео во 4k резолуција
 • Снимање со видео кран (9 метри) погледни пример
 • Снимање Love Story посебен ден од денот на свадбата на локација по избор погледни пример
 • Снимање со дрон
 • Снимање на звук дирктно од миксета (звукот е со студиски квалитет)
 • Професионална обработка на видео (монтажа, колор корекција, wedding intro )
 • Фотографирање 2 х фотографа, сите фотографии обработени во висока резолуција без заштита и лого
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • Дополнителна фотосесија различен ден од денот на свадбата на локација по ваш избор
 • Фотобук со 40 страници
 • 200 фотографии испринтани (13х18) и 3х албума гратис

ПАКЕТОТ МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ

 • ВТОР ФОТОГРАФ (100 EUR)
 • ВТОР ВИДЕО ОПЕРАТОР (100 EUR)
 • ДРОН ЗА ДЕНОТ НА СВАДБАТА (100EUR)
 • ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА САЛА (150 EUR)
 • WEDDING PHOTOBOOK (20X60) 40 СТРАНИЦИ 10
 • 0 EUR
 • LOVE STORY (ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОД ЛОКАЦИЈАТА)